MS Takı TEK PARÇA Anahtarlık Dönebilir BIN GÜNEŞLI Anahtarlık Sahibi Hediye Chaveiro Araba Anahtarlık Kolye Anime Hatıra MS Takı TEK PARÇA Anahtarlık Dönebilir BIN GÜNEŞLI Anahtarlık Sahibi Hediye Chaveiro Araba Anahtarlık Kolye Anime Hatıra MS Takı TEK PARÇA Anahtarlık Dönebilir BIN GÜNEŞLI Anahtarlık Sahibi Hediye Chaveiro Araba Anahtarlık Kolye Anime Hatıra

MS Takı TEK PARÇA Anahtarlık Dönebilir BIN GÜNEŞLI Anahtarlık Sahibi Hediye Chaveiro Araba Anahtarlık Kolye Anime Hatıra

₺13.19 ₺11.24
Stokta var
w22109

stil: Moda
öğe Türü: Anahtarlıklar
Şekil \ desen: Yuvarlak
malzeme: Maden
metal renk: Gümüş Kaplama
Size: 4.5x4.5cm
cinsiyet: Üniseks

  • ~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.
    kolye Boyutu: 4.5x4.5 cm (1 cm = 0.394in) zincir Lenth: 3.5 cm ağırlık: 35g

    Etiketler: Ucuz MS Takı TEK PARÇA Anahtarlık Dönebilir BIN GÜNEŞLI Anahtarlık Sahibi Hediye Chaveiro Araba Anahtarlık Kolye Anime Hatıra, Yüksek Kalite MS Takı TEK PARÇA Anahtarlık Dönebilir BIN GÜNEŞLI Anahtarlık Sahibi Hediye Chaveiro Araba Anahtarlık Kolye Anime Hatıra, Çin Anahtar Zincirleri Tedarikçiler.

  • Değerlendirmeler (1)

    Bir değerlendirme yazın

İlgili ürünler